EN9100 Consulting & Advies

EN 9100:2016

Onze ervaring zal volledig ingezet worden bij het invoeren, en het certificeren van het kwaliteitszorgsysteem volgens de EN9100 of de EN9110 norm in jou onderneming.
A++ audit bvba helpt je bij het opstellen van een kwaliteitsbeleid, het kwaliteitshandboek, de verplichte procedures en –processen, waaronder: de directiebeoordeling, risico-analyses, speciale processen, de interne audits, de aanduiding afwijkende producten, en de corrigerende en preventieve maatregelen.

Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij het optimaliseren van alle andere processen en activiteiten die je kwaliteitszorgsysteem de noodzakelijke verankering moeten geven in de bestaande organisatie.

Gedurende het ganse traject wordt systematisch met je overlegd. In functie van de grootte van jou onderneming zullen we eveneens enkele sleutelfiguren uit je organisatie bij de invoering betrekken. De voortgang van de activiteiten wordt met behulp van een actieplan opgevolgd.

A++ audit begeleidt je organisatie bij de invoering van het KZS in alle geledingen van je organisatie. Ze zorgt voor de nodige opleiding van de betrokken medewerkers.

Ter voorbereiding van de certificatie-audit wordt een interne proefaudit op het systeem uitgevoerd om de mogelijke onvolkomenheden van het zorgsysteem vroegtijdig boven water te krijgen.
Het invoeren van een kwaliteitszorgsysteem kan voor elke industriële en administratieve organisatie die producten wil leveren of diensten wil verlenen aan de lucht en ruimtevaartindustrie. Het kan voor een bedrijf van 1 persoon tot een grote onderneming. Voertaal kan in het Nederlands of in het Engels.

Indien je meer wenst te weten stuur een ludo [at] aplusplusaudit [dot] be (kort mailtje) met je coördinaten, en we nemen terug contact met je op. 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be   
Comments