A++audit bvba is in 2011 opgericht door Ludo Wouters.

 Ludo heeft meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten en onderhouden van kwaliteitszorgsystemen volgens ISO9001, TL9000 (telecommunicatie), en EN9100 (vliegtuigindustrie en ruimtevaart). Deze ervaring deed hij ondermeer op bij de multinationals Philips en Alcatel-Lucent.
De afgelopen 10 jaar coördineerde hij een kwaliteitszorgsysteem, geïntegreerd met een milieuzorgsysteem volgens ISO14001, en een H&S systeem volgens OHSAS18001.
Met de oprichting van A++audit bvba past Ludo zijn jarenlange ervaring oa toe in de begeleiding van KMO’s naar het behalen van ISO 9001, EN9100, 14001, of 50001 certificaten. Ook voor het onderhouden van bestaande kwaliteits-, milieu en energiezorgsystemen kan je bij hem terecht.

Ludo is IRCA-gecertificeerd als extern systeemauditor, en erkend milieucoördinator type A, en voert op zelfstandige basis certificatie-audits uit volgens ISO9001, ISO14001, en ISO50001 voor een internationaal gerenommeerd certificatiebureau.

Daarnaast is hij door de Vlaamse gemeenschap erkend als energiedeskundige type A, B, en C, voor het opmaken van energieprestatiecertificaten, en het uitvoeren van energieaudits in woningen en publieke gebouwen. Door de synergie tussen pragmatische energiebesparings-initiatieven en de systemen die de besparingsinspanningen borgen worden snel en “to the point” adviezen verleend.
Voor diverse woningen en industriële activiteiten hebben deze adviezen tot meer dan 30% besparing op elektriciteits- en gasverbruik geleid.

A++audit bvba wil in zijn bedrijfsvoering duurzaamheid uitstralen. Het energieverbruik van A++audit wordt voornamelijk gedekt door hernieuwbare energiebronnen. De electriciteit wordt opgewekt met PV-panelen, het warm water met een zonneboiler, en de verplaatsingen gebeuren met een electrisch aangedreven wagen, of met de (lig-) fiets.

Voor grotere projecten werkt A++audit samen met enkele collega consultants, waardoor ervaringen en kennis worden gedeeld, en de slagkracht wordt verhoogd.

A++audit bvba is lid van VCK, VMX, en Prebes. 

 

 

Met vriendelijke groeten,

Ludo Wouters
A++audit bvba
Ham, België

 

 

 

 

 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be   
Comments