ISO14001 Consulting & Advies

ISO 14001:2015

Onze ervaring zal volledig ingezet worden bij het invoeren, en het laten certificeren van een milieuzorgsysteem volgens ISo 14001:2015 in je onderneming.
A++audit bvba helpt je bij het opstellen van een milieubeleid, De organisatie van een contextanalyse en een inventaris van de belanghebbende partijen (interested parties), de verplichte ISO-processen. Dit is onder andere: de directiebeoordeling, de interne audits, de milieu-aspecten-matrix, de opvolging wet- en regelgeving, milieu-instructies, en de milieu-incidentenregistratie, inclusief de registratie van de corrigerende maatregelen.

Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij het optimaliseren van alle andere processen en activiteiten die je milieuzorgsysteem de noodzakelijke verankering geven in de bestaande organisatie. Indien van toepassing wordt gezorgd voor een integratie met het kwaliteitszorgsysteem. Omdat ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 beiden zijn gestructureerd volgens de High Level Structure (HLS) zijn beide normen nu uitermate geschikt om om te integreren in 11 algemeen bedrijfssysteem.

Gedurende het ganse traject wordt systematisch met jou overlegd. In functie van de grootte van je onderneming zullen we eveneens enkele sleutelfiguren uit je organisatie bij de invoering betrekken; zoals bvb de milieucoördinator, de preventieadviseur, . . . De voortgang van de activiteiten wordt met behulp van een actieplan opgevolgd.

A++ audit begeleidt je organisatie bij de invoering van het MZS in alle geledingen van je organisatie. Ze zorgt voor de nodige opleiding van de betrokken medewerkers.

Ter voorbereiding van de certificatie-audit wordt een interne proefaudit op het systeem uitgevoerd om de mogelijke onvolkomenheden van het zorgsysteem vroegtijdig boven water te krijgen.
Het invoeren van een milieuzorgsysteem kan voor elke industriële en administratieve sector. Het kan voor een bedrijf van 1 persoon tot een grote onderneming. Voertaal kan in het Nederlands of in het Engels.

Indien je meer wenst te weten, stuur een ludo [at] aplusplusaudit [dot] be (kort mailtje) met je coördinaten, en we nemen terug contact met je op. 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be   
Comments